Voor kandidaten

Je leert een persoon, haar capaciteiten, haar passies en haar kijk op de wereld niet kennen door naar een CV te kijken. Parker wil mensen leren kennen en face-to-face spreken alvorens te pretenderen een match te hebben gevonden. Klinkt logisch? Helaas is dat niet meer de realiteit tegenwoordig. Veel organisaties huren brokers in die een vacature plaatsen. Veel brokers kijken naar een aantal woorden in een cv, komen die woorden niet vaak genoeg voor dan zal een CV niet doorgestuurd worden naar een opdracht gever. Parker Professionals wil zo niet werken.

Bij ons sta je als kandidaat centraal. Wat zou je graag willen en waarom, in welke omgevingen heb je het naar je zin en voel je je op je best, wat is je gezinssituatie, wat zijn je dromen. Natuurlijk zijn je kwaliteiten, je werkervaring en je opleiding ook van belang maar je bent zo veel meer dan dat.

Parker neemt de tijd om actief voor jou op zoek te gaan naar jouw nieuwe baan of opdracht.

Verwacht in ieder geval altijd de vraag;
“als je mocht betalen voor een functie of baan, wat zou dat dan zijn?

Beter samen dan alleen

Wij geloven zeer in het aangaan van samenwerkingsverbanden. Dit met andere werving en selectie bureau’s maar ook met loopbaancoaches, en test organisaties.

Topsgroep
Promanteq
Bert Overbeek
Pitcher Support

parker-professionals-header-03

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.